Vårt team

 

Linda Bjärgestad Lamp

Verksamhets- och klinikchef, Leg. sjuksköterska

Linda var tidigare avdelningschef och har jobbat flera år inom öppenvård, med tidigare specialkunskap inom diabetes, infertilitet och kvinnosjukvård. Hon har internationell erfarenhet med mångårigt arbete i USA och Australien samt har påbyggnadskurser inom infertilitet. Linda talar svenska och engelska.

Mats Brännström

Överläkare, Professor

Mats är en internationellt ledande forskare inom reproduktionsfysiologi och infertilitet sedan 1980-talet. Han ledde teamet bakom världens första lyckade livmoderstransplantation och är kliniskt aktiv inom avancerad gynekologisk kirurgi och IVF. Mats har varit verksam inom reproduktionsmedicin och forskning inom äggstocksfysiologi i över 40 år, med arbete inom detta område i Australien, USA, Japan och Kanada. Internationellt är han en flitigt anlitad föreläsare vid kongresser inom Reproduktionsmedicin samt varit gästprofessor vid Harvard och Mayo Clinic i USA samt Univ. Versailles, Frankrike. Mats talar svenska och engelska.

Sujata Lalit Kumar

Medicinskt ansvarig läkare, Överläkare

Sujata har erfarenhet av IVF från Reproduktionsmedicin-enheten vid Karolinska Universitetssjukhuset och IVI kliniker i Spanien och Indien. Hon har disputerat inom området implantation och aktiv forskare. Sujata talar svenska, engelska, hindi, kannada och marathi.

Jan Rapp

Specialistläkare

Jan har lång erfarenhet från förlossningsvård och gynekologisk kirurgi med särskild inriktning på förändringar i livmodern och livmoderhalsen och har arbetat som läkare i flera afrikanska länder samt varit kursledare i avancerad förlossningskunskap inför svenska kirurgers uppdrag för Läkare utan Gränser. Han är ledare för Biogasakademin prisad som "Månadens Stockholmare" och "Årets Svenska Miljöhjälte". Tack vare detta engagemang från Jan så används nu matavfallet från alla sjukhus i Stockholms län för att driva bilar klimatsmart på biogas. Jan talar svenska, engelska, spanska och portugisiska.

Raghad Samir

Specialistläkare

Raghad är specialistläkare inom gynekologi & obstetrik och har jobbat med gynekologi/obstetrik sedan 1995. Raghad disputerade från Uppsala universitet 2015 inom ämnet cellförändringar i livmoderhalsen och har även publicerat artiklar samt är medförfattare i ett flertalet medicinböcker.

Hadel Anwar

Specialstläkare

Hadel är specialistläkare inom obstetrik & gynekologi och har tidigare arbetat som överläkare i Region Södermanland, samt haft en egen gynekologisk mottagning.


Gerasimos Tzortzatos

Överläkare, Medicine Doktor

Gerasimos är subspecialist inom Reproduktionsmedicin och har lång erfarenhet av IVF från Reproduktionsmedicin-enheterna vid Karolinska Universitetssjukhuset och Akademiska Sjukhuset. Specialintressen är manlig infertilitet och donationsbehandling och han är aktiv inom forskning inom livmodersfaktorinfertilitet. Gerasimos talar svenska, engelska och grekiska.

Maria Holm

Specialistläkare

Lovisa Bergfeldt

Enhetsledare, leg. barnmorska

Lovisa har tidigare arbetat som sjuksköterska inom gynekologi vid Södersjukhuset och därefter utbildat sig till barnmorska vid Karolinska Institutet. Hon har även läst kurser inom sexologi samt påbyggnadskurser inom infertilitet. Lovisa talar svenska och engelska.

Irina Romanova

Leg. sjuksköterska

Irina har mångårig erfarenhet inom öppenvård och hemsjukvård med vidare utbildning inom diabetes, samt påbyggnadskurser inom infertilitet. Irina talar svenska, engelska och ryska.

Helena Bergman

Leg. sjuksköterska

Helena har tidigare arbetat inom gynekologi och sexuell hälsa, samt under en period suttit med i styrelsen för Sveriges HBTQ-sjuksköterskor. Helena talar svenska och engelska.


Greta Edelstam

Docent


Greta är docent och specialistläkare i gynekologi och obstetrik samt subspecialist inom reproduktionsmedicin. Hon har mångårig klinisk- och  forskningserfarenhet av IVF samt endometrios.

Cecilia Lucassen

Leg. barnmorska

Cecilia har tidigare arbetat som sjuksköterska inom hjärtsjukvård och hjärtintensiven och har därefter arbetat många år som barnmorska inom både förlossningsvård och gynekologi. Cecilia talar svenska och engelska.

Charlotte Strömberg 

Undersköterska

Charlotte har många års erfarenhet av gynekologi på Södersjukhuset med akutvård. Charlotte talar svenska och engelska.

Cecilia af Schmidt

Leg. sjuksköterska

Cecilia är legitimerad sjuksköterska och har tidigare arbetat som distriktssköterska samt har många års erfarenhet från arbete inom IVF.

Cecilia arbetar hos oss på Stockholm IVF sedan mars 2023, där hon bland annat håller i patientkontakt, informerar om injektionsteknik samt assisterar vid ägguttag.


Karin Dahlgren

Chefsembryolog

Karin är Leg. biomedicinsk analytiker inom klinisk kemi. Hon har tjugo års erfarenhet inom andrologi och embryologi, på offentliga (Karolinska universitetssjukhuset Solna och Huddinge) och privata kliniker. Utbildad internrevisor ISO 9001. Karin talar svenska och engelska.

Paula Borg

Embryolog

Paula har Lic.-examen i regenerativ cellbiologi och tio års erfarenhet som embryolog. Paulina talar svenska och engelska.

Lars Pettersson

Embryolog
Lars är utbildad biomedicinsk analytiker och har arbetat som embryolog sedan 2007. Lars arbetar hos oss på Stockholm IVF sedan februari 2023. Du möter Lars i samband med bland annat ägguttag och embryoåterföring.

Rebecca Narin

Embryolog
Rebecca är legitimerad biomedicinsk analytiker och ESHRE-certifierad embryolog. Rebecca har tidigare arbetat inom Klinisk patologi och som embryolog på Reproduktionsmedicinskt centrum på Skånes Universitetssjukhus, samt på vår systerklinik Nordic IVF Malmö. 

Felicia Bjärgestad

Administratör

Liana Perera

Receptionist