Nu söker vi en legitimerad sjuksköterska eller barnmorska!

Stockholm IVF erbjuder dig en unik chans att få arbeta med oss på vår klinik i vackra Hammarby sjöstad. Vi är Nordens ledande privata IVF-klinik beträffande forskning och behandlingsmöjligheter. Vi är en del av Eugin Group, vilket ger oss fantastiska möjligheter inom forskning och utbildning. Eugin äger många IVF-kliniker runt om i världen, i Sverige är vi fyra kliniker med ett 20 specialister inom reproduktionsmedicin. Våra kliniker finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vårt forsknings- och evidensbaserade synsätt sätter en klar och tydlig prägel på vårt kliniska arbete. Stockholm IVF har vi en bred kompetens inom både kliniskt arbete såväl som modern forskning inom infertilitet och reproduktionsmedicin.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en trygg anställning där du med dina omvårdnadskunskaper har en viktig del i arbetet med patienter som söker sig till oss för utredning och behandling av ofrivillig barnlöshet. I arbetet kommer du att använda dina medicinska kunskaper dels i patientmötet på kliniken vid de olika stegen av de behandlingar som vi utför hos oss, samt under rådgivning via telefoni.

Det är viktigt att växa tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla anställda är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är en positiv och glad legitimerad sjuksköterska eller barnmorska, och det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin. Du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift, samt ha datorvana eftersom arbetet innebär dokumentation. För att lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din roll och är självständig i ditt arbete, men också att du uppskattar att arbeta i team tillsammans med våra olika professioner.

Anställningens omfattning

Anställningen är en föräldrarvikariat på 80-100% beroende på vad som överenskommes.
Tillträde: 1 april
Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Linda Bjärgestad Lamp på linda.lamp@stockholmivf.se


Ansök genom att i rubriken ange: Sjuksköterska/Barnmorska, och skicka ditt CV och Personliga brev till:
jobb@eugin.se

Vi ser framemot att ta del av din ansökan!
Urval sker löpande.