Gynekolog som vill växa tillsammans med Stockholm IVF

Nu söker vi en gynekolog som vill vara med och utvecklas tillsammans i vårt team!


Stockholm IVF erbjuder dig en unik chans att få arbeta med oss på vår klinik i vackra Hammarby sjöstad. Vi är Nordens ledande privata IVF-klinik beträffande forskning och behandlingsmöjligheter. Vi är en del av Eugin Group, vilket ger oss fantastiska möjligheter inom forskning och utbildning. Eugin äger många IVF-kliniker runt om i världen, i Sverige är vi fyra kliniker med ett 20 specialister inom reproduktionsmedicin. Våra kliniker finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vårt forsknings- och evidensbaserade synsätt sätter en klar och tydlig prägel på vårt kliniska arbete. Stockholm IVF har vi en bred kompetens inom både kliniskt arbete såväl som modern forskning inom infertilitet och reproduktionsmedicin.

 
Arbetsuppgifter:
Du kommer dagligen träffa patienter inom allmän gynekologi och infertilitetsutredningar.

Du ingår i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor, läkare, och embryologer på kliniken

Kvalifikationer:
Du har lätt för att samarbeta med andra trygg med att arbeta självständigt. Empati och lyhördhet gentemot patienter är en självklarhet för dig och du värnar om ett gott samarbete med dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Du ska vara specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från infertilitetsutredningar. Du skall kunna uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.


Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsgrad 50%-100%

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

Kontaktpersoner
Om du har frågor eller önskar skicka in din ansökan välkommen att kontakta oss på info@stockholmivf.se