Vi söker en embryolog/BMA/biolog till vår klinik!

Stockholm IVF är en växande IVF-verksamhet med systerkliniker under namnet Nordic IVF som finns både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin-gruppen som har sitt säte i Spanien och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning.

På Stockholm IVF arbetar vi i team tillsammans - embryologer, läkare, sjuksköterskor och barnmorskor. Tillsammans jobbar vi i ett klimat där idéer och ny kunskap skapas för utveckling på vår arbetsplats.Vad erbjuder vi dig?
Ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater få arbeta i en organisation med korta beslutsvägar. Det är viktigt att växa, tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med goda exempel för utveckling av verksamheten och vi erbjuder löpande utbildning både internt och externt. På vår klinik utförs IVF-behandlingar, donationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon, allt med hjälp av senaste teknik.

Arbetsuppgifterna innefattar den laborativa delen av IVF-behandlingen, såsom äggaspiration, spermapreparering, fertilisering, mikroinjektion (ICSI), odling och bedömning av embryon, embryoåterföring, frysförvaring och tining av könsceller och embryon, dokumentation, kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi inom Stockholm IVF uppskattar mötet med patienten, vilket också blir en del av din vardag.

Vem är du?
Du är utbildad biomedicinsk analytiker alternativt biolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom IVF-lab alternativt cellodling. Du har passion för ditt jobb, du är noggrann och kvalitetsmedveten och du vill utvecklas i din roll som embryolog. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift, samt ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader tillämpas
Tjänstgöringsgrad: Enligt överenskommelse

Ansök genom att i rubriken ange: Embryolog Hammarby Sjöstad, och skicka ditt CV och Personliga brev till: jobb@eugin.se

Vi ser framemot att ta del av din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 9 oktober.